Välkommen till vår bokningsmodul

×
Information
På dessa sidor kan du söka lediga tider i våra lokaler. Gör en bokningsföfrågan genom att välja ledig tid under önskat objekt, fyll därefter i formuläret. Notera att handläggningstiden för en bokning är 2 arbetsdagar.

Obs! För närvarande råder angivna maxantal i varje utrymme i de kommunala idrottshallarna. Dessa gäller för verksamheter eller aktiviteter med deltagare födda innan 2002.

I enlighet med folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer har Kinda kommun beslutat att åter öppna upp för samtliga typer av bokningar av våra idrottsanläggningar.

Beslutet kan dock komma att ändras ifall kommunen anser det lämpligt som smittskyddsåtgärd. Vi uppmanar fortfarande samtliga som har möjlighet att byta om och duscha hemma i samband med besöket att göra det.

Obs! Nyckel/tagg kvitteras ut i Kisa vid kommunhusets reception mån-tors kl. 08.00-16.00 (lunchstängt kl.12-13) och fredag mellan kl. 8- 12. I Rimforsa och Horn sker utlämning i första hand vid skolornas vaktmästeri, enligt överenskommelse.0/0